Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés

Redőny javítás-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

Nyitva tartás H-P 8-17 ig

Telefonon:

06 30 784 04 59

Email:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha nem tudnánk felvenni a telefont, kérem írjon E-mailt pontos címmel elérhetőséggel, és pár mondatban a hibáról elvégzendő munkáról

Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés.

Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel az ön ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

Budapest egész területén, valamint Budapest vonzáskörzetében.

Budapest III. kerület redőny szúnyogháló javítás (Aquincum - Óbuda - Csillaghegy - Békásmegyer Szentendre)

Redőny javítás szerelés Budapest – 3.kerület ( III. kerület)  szerelő munkákat is vállalunk, Új redőnyök gyártása felszerelése legyen az alumínium műanyag és fa típusú, ezeken felül szúnyoghálók és roletták napellenzők szervizelése forgalmazása is beletartozik a feladatkörünkbe. Redőnyeinket kombi (szúnyoghálóval egybe épített) változatban is, illetve motorizáltan is megrendelheti, további kérdéseire a választ telefonon vagy a redony-szervizes.hu oldalon teheti meg.

 

Redőnyt-szúnyoghálót szeretne gyártatni, javíttatni, szereltetni? A megoldás redony-szervizes.hu oldalunkon válaszokat kaphat kérdéseire, ha esetleg további kérdés merülne fel készséggel állunk rendelkezésükre.  Budapest -  IIIkerületben  (Óbuda-Békásmegyer Szentendre)


Részletesen, valamint bővebben tájékozódhatnak oldalunkon a redőnyökről, kellemes böngészést kívánunk.

Vissza