Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés

Redőny javítás-szúnyogháló szerelés javítás gyártás

Nyitva tartás H-P 8-17 ig

Telefonon:

06 30 784 04 59

Email:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha nem tudnánk felvenni a telefont, kérem írjon E-mailt pontos címmel elérhetőséggel, és pár mondatban a hibáról elvégzendő munkáról

Alumínium redőny-Műanyag redőny javítás-szerelés, szervizelés. Szúnyogháló javítás szerelés.

Szeretné magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor segítünk önnek. Régi redőnyét, árnyékolástechnikáját megjavítjuk vagy új redőnyt szerelünk fel az ön ablakára ajtajára. Komfortosabbá teheti otthonát gyorsan és hatékonyan, télen és nyáron is, jelentős szerepet játszhat a ház és lakói érdekében. Amit mi kínálunk az a minőség kedvező áron. Széles választékban színben kínáljuk termékeinket igény szerint. Alumínium redőny szerelés javítás gyártás és műanyag redőny szerelés javítás, motoros redőny javítás szerelés rolós és fix szúnyogháló rovarháló szerelés gyártás javítás,redőnnyel kombinált szúnyogháló. Termékeinket szakképzett szerelő szereli fel.Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, rendelje meg a termékeink szerelését, mert most mindezt nagyon jó áron megvalósul.

Budapest egész területén, valamint Budapest vonzáskörzetében.

Rákoscsaba,Rákoshegy,Sok redőny-szúnyogháló típus van amivel mi foglalkozunk: alumínium redőny, műanyag redőny rolós-fix szúnyogháló  . Az alumínium redőnyt sok  színben szereljük-javítjuk a műanyag redőnynek meg 3 fajtája van. Régi típusú, új típusú és maxi redőny. ezen kívül kombinált redőny Bővebben az oldalunkon olvashatnak a redőnyök fajtáiról. Motoros-távirányítós vagy kézi kezelésű gurtnis-zsinóros.

Rákosliget és Rákoskeresztúr körzetében készséggel állunk minden kedves érdeklődő szolgálatába.

Keressenek fel minket, hogy segíthessünk  Redőny-szúnyogháló szerelésben-javításban.