Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés
HÚZZA VONJA, AZTÁN HÍVJA VAGY ÍRJA

Telefonon:

06 307 840 459

Email:

varhegyi.redony@gmail.com

Redőny javítás, szervizelés ingyenes felmérés

 

Több éve javítunk és gyártunk valamint szervizelünk a redőnyiparban. Szeretnénk az Önök szolgálatába lépni.

Pontosabban miről is van szó:

  • redőny és szúnyogháló javítás (a szúnyogháló javításról  ide)
  • redőny szervizelés és gyártás

A redőny-szúnyogháló javítással, szervizeléssel gyártással kapcsolatosan írjanak nekünk  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjanak minket tel: +36 30 784 0459


Mit érdemes tudni a redőnyről, javításról ?

A redőny egyszerűsége, felépítése és nem utolsó sorban elérhető ára végett az egyik legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszköz kis hazánkban. Egyszerűsége miatt mindenhova felszerelhető. Sokszínűségének köszönhetően árnyékolni tud otthonában, vagy irodájában; öltözteti fel a helységeit. Sok mindentől védi meg otthonunkat, legyen szó külső vagy belső hőmérsékleti behatásokról, illetve árnyékolásban is a maximumot nyújtja. Két redőnytípus létezik a mai világban, ilyen az: alumínium redőny és a műanyag redőny

 

Műanyag redőny javítás, gyártás

 

Három típus létezik, ilyen a Régi típusú redőny, Új típusú redőny és a Maxi redőny!

  • A Régi típusú redőnylécei és a lefutósín műanyagból készül el. Továbbá a régi típusú redőny tengelye egy csapszeggel kapcsolódik a redőnytok oldallemezéhez. A hátránya az, hogy szúnyoghálóval nem lehet összekombinálni, de erre is már született megoldás a részünkről.
  • Új típusú redőny előnye a régi redőnnyel szemben az, hogy a tokja Kezelt lemez - LINDAB - bol készül, ezért ellenállóbb. A lefutósínje keskenyebb és kefével ellátót  ezért jóval halkabb  redőnylefutást eredményez. A gumirózásának vagy kefézésének  köszönhetően a hőszigetelése jobb mint a régi típusú redőnynek. A redőny lécei, ennél a típusnál is többféle színben érhetők el.
  • Maxi redőny,  amiről érdemes azt tudnunk, hogy a régi építésű házakban volt jelen. Ezek faredőnyök voltak, de még napjainkban is találkozhatunk velük. Manapság a fa léceknél népszerűbbek a műanyag illetve alumínium léces (betétes), mert egyszerűbb a kivitelezésük és kedvezőbb az áruk. A léceknél itt is többfajta szín van jelen, elérhetőek a fehértől a fa mintáig.

Alumínium redőny javítás, gyártás

 

Nagyon sok előnye van az alumínium redőnynek. Egyszerű a JAVÍTÁSA Ennél a típusnál a tok, a lefutósín, sőt még a redőnynek a lécei is alumíniumból készülnek. Strapabíróak, hőszigetelési képességük jobb mint a műanyag redőny társaiké. Legnagyobb hátránya az, hogy az ára magasabb mint a műanyag típusú redőnyök árai, de megéri. Több színben rendelhető, ilyen az úgynevezett alapszín, aminek a színei a következőek: fehér, világos szürke, szürke, bézs. Van extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont,  és vannak úgy nevezet fóliázott-kétszer festet lécek : aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit.

 

Redőny motorizálás és javítás

 

Ezzel kapcsolatosan keressen fel minket, hogy igényeinek eleget tegyünk!

Készséggel állunk minden kedves érdeklődőnk szolgálatába.

Elérhetőség

Email: varhegyi.redony@gmail.com

Telefon: 06 30 784 04 59

Várhegyi-Redőny