Redőny szúnyogháló szerelés, javítás.beépítés és szúnyogháló szerelés
HÚZZA VONJA, AZTÁN HÍVJA VAGY ÍRJA

Telefonon:

06 307 840 459

Email:

varhegyi.redony@gmail.com

Szúnyogháló szerelés, javítás

A szúnyoghálók tökéletes védelmet nyújtanak szúnyogokkal, legyekkel, lepkékkel, és egyéb repülő rovarokkal szemben, a felszerelésük után nyugodtan kitárhatja az ajtókat, ablakokat, ezek után már nem fogja megzavarni semmilyen rovar sem!

Több fajta szúnyogháló létezik:


Fix szúnyogháló javítás

A szúnyogháló műanyag, illetve alumínium kerettel és peremes kivitelben is meg megrendelhető többféle színben.Ez egy rendkívül feszes szúnyogháló, de van neki hátránya is az ajtókra nem alkalmas. Legnagyobb előnye az, hogy maga a hálós része könnyen cserélhető. Ez a munka csak rövid időt vesz igénybe. 


Mobil szúnyogháló javítás

Ez a termék több  kivitelben érhető el. Fajtái a következőek: 

  • Tokozott, rugós háló lehetővé teszi olyan helyeken is a szúnyogháló felszerelését, ahol nem lehet a helyhiány miatt nyíló szárnyú ajtót felszerelni.
  • Van a Fix keretes, nyílós szúnyogháló, ahol kettő típust különböztetünk meg egymástól, mégpedig a zsanéros nyílót és nem utolsó sorban a tolóajtósat.
  • Zsanéros szúnyogháló ajtó fix alumínium kerete igen erős, így jobban bírja az intenzív igénybevételt, mint az oldalra elhúzható társai. Működési elve hasonlóképpen működik mint a hagyományos ajtó, a nyitást a zsanérok biztosítják, a zárást, pedig mágneszár. Olyan helyekre érdemes felszerelnünk, amit a nap folyamán többször használunk.
  • Tolóajtós szúnyogháló kerete megegyezik a Zsanéros ajtó keretével, de itt a mozgatása egy sínkeretben történik meg. Az előnye, egyben a hátránya is mivel a szúnyogháló nyitásakor csupán oldalra kell tolni, de ehhez ugyanakkora hely szükséges az ajtó mellett, mint amekkora a szúnyogháló ajtó.
  • Mobil (rolós) szúnyoghálót ablakokra és meglevő redőnyeire is lehet szerelni, amely függőleges vízszintes mozgatást tesz lehetővé a számunkra.

Létezik redőnnyel egybeépített szúnyogháló is úgy nevezett kombi is, ennek az a  különlegessége, hogy a redőny tokja elrejti feltekert állapotában a szúnyoghálót is.

Ezzel kapcsolatosan keressen fel minket, hogy igényeinek eleget tehessünk!

Elérhetőség

Email: varhegyi.redony@gmail.com

Telefon: 06 30 784 04 59

Várhegyi-Redőny